TABUNG

31 March 2014

HARUM MALAM RAHSIA KECANTIKAN WANITA

Assalamualaikummm...



Alhamdulillah, ini merupakan kali kedua fana review produk Harum Malam ni. Yang pertama hari tu dah baca ke belum? Kalau belum baca jom baca dulu.(SINI) Bukan apa, produk ni memang tengah menjadi bualan ramai sekarang ni. Sebab keberkesanan Harum Malam tak dapat dinafikan lagi. Wahhh! Gitewww. Mana ada wanita yang tak nak cantik dan sihat dalaman kan?


Masa sampai je parcel Harum Malam dekat rumah hari tu, fana terkejut jugak tengok botol Harum Malam warna maroon. Sebelum ni fana dapat botol hitam. Botol kali ni sangat cantik. Tak caya? Jom tengok gambar fana ber'camwhore' dengan botol Harum Malam yang baru sampai ni. Hihihi.


Yang fana dapat ni merupakan pek baru Harum Malam. Sangat cantik dan elegant pek terbaru ni. Yang lama dulu warna hitam botol dia. Fana lebih suka yang ni, nampak mesra wanita gitewww !



Apa yang fana tahu, ramai sangat anak dara yang dah cuba Harum Malam yang lebih femes dipanggil HM ni. Sebab apa? Sebab diorang alami masalah bau badan. Nasib baik fana tak ada masalah bau badan. Alhamdulillah. So, korang yang ada masalah bau badan tu silalah consume Harum Malam. Malu kan kalau badan berbau?

Packaging yang fana dapat


Masa mula-mula review Harum Malam ni, fana terkejut jugak bila UV blog mencanak ! Banyak betul carian untuk Harum Malam. Nampak betapa hebatnya produk ni sampai ramai yang singgah blog fana untuk baca review pasal Harum Malam. Ramai jugak blogger lain yang buat review jugak.


Selain boleh menghilangkan bau badan, Harum Malam juga boleh membuang masalah keputihan. Keputihan dan wanita memang sukar untuk dipisahkan. Memang betul pun. Fana ada kawan yang terlalu teruk masalah keputihan dan bila fana cadangkan guna Harum Malam, dia cakap masalah keputihan dia dah berkurangan. Baru sebulan dia consume Harum Malam. Fana dapat whatsapp dari kawan yang gunakan Harum Malam jugak dan ini apa yang dia kongsikan.

testimoni




Kat bawah ni antara testimoni oleh pelakon Lia Natalia. Dia pun consume Harum Malam jugak. Korang yang ada masalah yang sama tu bila nak cuba? Murah je. RM33.00 sahaja !



Jangan terkejut pulak tengok packaging dah bertukar ye sebab Legacy Secret dah pun inform pengguna Harum Malam bahawa packaging baru tiada hologram dah. Hati-hati jugak dengan produk tiruan. Takut ada kesan sampingan pulak bila korang consume. Make sure cek betul-betul dan kalau taknak terbeli produk tiruan, boleh beli dekat Legacy Secret Trading okay?

Mula-mula dapat Harum Malam macam tertanya-tanya jugak apa warna cecair dalam dia sebab botol dia berwarna gelap. Bila dah bukak tu, nak minum tengok-tengok warna dia macam ni ha. Nak kata macam air peach pun ada jugak. Warna cair dan macam jeli sikit sebab kepekatan dia.


Okay, apa lagi? Jom la yang lain cuba produk ni. Fana sarankan mereka yang dah berumahtangga tu sangat sesuai consume Harum Malam sebab apa yang fana baca (memandangkan fana belum kawen), ramai yang respon produk ni dapat mengembalikan keintiman hubungan pasangan suami isteri.


Tip : Amalkan 2 kali sehari 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur, badan pasti berbau enak dan yang paling bagus side effect bagi produk ini adalah ia dapat merapatkan organ intim wanita (bagi yang sudah berkahwin).

Kat mana nak beli Harum Malam? Berapa harga Harum Malam? Fana sarankan korang beli di facebook Legacy Secret Trading, link fana sediakan dibawah. Tak pun korang klik je dekat gambar Harum Malam yang fana dah letakkan di side bar blog okay?

-

-

Facebook Legacy Secret Trading

RM40 (Semenanjung) 
RM45 (Sabah dan Sarwak)
*termasuk postage


xoxo,
nfcs

18 comments:

  1. 10k+ for harum malam?thorbaikkkkk ah fana!

    ReplyDelete
  2. @Mek Onie
    Hehehe. Thank you Kakak Onie sebab bagi fana review Harum Malam ni. Memang thorbaekkk!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. DR Rochelle Skin Expert is the best skin care for all your skin problem, free of mercury and hydroquinon. It's very save to apply to your skin. Rejuvenating your skin face with DR Rochelle Skin Expert products.

    Dr Rochelle Skin Expert package consists of facial cleanser, clarity toner, instantly perfect bb cream, and brightening repair. Hasil boleh nampak dalam masa 14 hari.

    We are authorized dealer in Malaysia. For more info & order please send your inquiry to :
    Adzwan
    Telp/SMS : 0123796229 / 0129381556.
    Pin BBM : 21950D17
    http://www.drrochellemy.com/

    ReplyDelete
  5. Mmg terbaik la harum malam ni.. Sy suka

    ReplyDelete
  6. Mommies yang ada masalah susu badan. Boleh cuba umma lacto, produk dari legacy secret. Untuk maklumat lanjut whatsapp 0192241325

    ReplyDelete
  7. Harum malam mmg best.
    Guna harum malam utk dalaman, luaran pula polish scrub dgn organic scrub from this seller 01123403277 zara.
    kulit gebu halus dan badan bau wangi lemaak je. Kulit pun jadi halus putih. Parut parut hitam kat betis atau jerawat kat blkg badan smua clearrr...
    pengalaman sendiri.

    ReplyDelete
  8. Memang betul tulisan nurfarhana ni.
    harum malam mmg best.
    pengalaman sendiri - kawan saya mempunyai masalah kulit yg kusam dan badan berbau. Sudah cube mcm mcm produk. Habis duit beratus tok sah cakap la semata mata malu dan kecewa dgn suami yg dah mula dingin dgn dia. Kesian dia mengadu masalah menangis je manjang. Dan keputihan yg agak teruk.
    Saya rekemen mcm mcm produk. Tapi bau badan dan kulit kusam jugeeek. Makan collagen 'brand popular' badan dia plak naik dan kulit jadi gatal gatal alergik kulit.
    Titik noktah penyelesaian madalah dia setelah amik harum malam ni lah. Dan dia guna produk scrub organik from this seller yg jual hanya rm15 tapi iiii hasilnye, sgt laa puas hati.
    dalaman dia harum malam, luaran dia polish dgn scrub organik homemade yg dia beli from seller nama zara.
    Setelah sebulan suami dia dah mula mesra balik dgn dia!
    Harum malam mmg berkesan.
    Lansung saya pun terjebak dgn kombinasi harum malam dan scrub organik homemade dek kerana jeles tgk kulit dia yg putih gebuuuu wangi tu.
    saya suggest wanita yg sayang kepada tubuh badan dan rumahtangga anda, makan harum malam utk dalaman dan scrub organik utk luaran.
    Mmg tebaboooom terbaik lah hasilnye.
    Scrub organik zara 01123403277 wassap .

    Thanks nurfarhana for this review.

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Takpe, cuma kalau simpan dalam peti ais, dia tahan lama sikit. :)

      Delete
  10. org mngandung bleh ambik hrum mlm nih x??

    ReplyDelete
  11. wah.. glamer betul harum malam ni. memang superb. :)

    tips cantik tanpa mekap

    berminat untuk bertukar link blog dengan saya? Jom datang ke blog saya dan tinggalkan jejak di sana. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. bg yg merancang untuk hamil boleh ke mnum hrum mlm ni??

      Delete
  12. Saya beli harum malam di kedai menjual jamu...baru semggu consume.lepas bersalin kulit muka naik jerawat,kulit badan pulak rasa berbiji kasar macam pembawakan masa pregnant ke4.tp lps amik HM ni rasa kulit smooth je...jerawat pun dah xde.saya mmg xde mkn produk lain selain HM.

    ReplyDelete
  13. Kak fana dok aream mana? Kmy nk2 jgak harum malam tou, kak fana tl0ng whatsapp kmy esok nah 6beq 0174625774. Dak pun wechat nah id kcv8012, jgan lupa tau ws or wc kmy, sbb kmy pun ada bnda skit nk tnya kak fana

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...